باید بگم که من خودم یکی از اولین کسایی هستم که وقتی بازی vainglory اومد نصب کردم...بازی PvP هستش مودهای مختلفی داره که محبوب ترینشون در بین پلیرها 5v5 و 3v3 است. اوایل بازی با 4 تا هیرو اصلی اومد و الان اگه درست بگم نزدیک به 56 تا هیرو با قابلیت های مختلف و هیجان انگیز داره با اسکین های زیبا برای هر هیرو. برای بازی با هر کدوم از شخصیت ها باید تمرین زیادی داشته باشین تا بتونین بهترین نقش و برای هم تیمی هاتون داشته باشین.
در بازی سه نقش اصلی وجود داره که شامل
کاپیتان ( که میتونه تانک یا هیلر باشه)
لین: هیروهایی هستن که در مسیر های اصلی پلی میدن و باید کریستال سنتر حریف و نابود کنن
و جنگل یا jungler : که باید مانستر های درون جنگل و بکشن و سریع لول اپ کنن و ایتم هاشون و بخرن و درون مبارزات شرکت کنند و kill بگیرن
شما در اول بازی به جز یکی، دوتا مود بازی از لول 1 شروع میکنین و تا لول 12 اپ میکنین. هر هیرو سه تا قابلیت داره (دوتای اول معمولی و اخری ult هیرو هست که از لول 6 میتونین بازش کنین) که با هر لول اپ میتونین بازش کنین و حداکثر معمولیا رو تا 5 بار و ultimate و 3 بار میتونین قوی کنین.
در این بازی شما باید ایتم بندی کنید!
بله با توجه به نقشی که درون بازی انتخاب میکنین (Capitan, lane, jungler ) و با توجه به خود هیرو سه نوع ایتم weapon که مربوط به damage هست که خود هیرو میده... Crystal که باعث میشه قدرت های هیرو قوی تر بشه، و defense که هم جون هیرو رو بیشتر میکنه و اکثرا کاپیتان ها این ایتم هارو میبندن
توی بازی ویدیو های مربوط به هر هیرو برای معرفی اونا هست
4 نوع واحد پولی مختلف داره که باهاشون میتونین اسکین ها و صندوقچه هارو بخرین و میتونم بگم نیاز به استفاده از پول واقعی درون بازی ندارید.
بازی در این سبک یکی از بهترین هاست و بنظر من در بین دیگه بازیهای تو این سبک بهترین گرافیک و داره.
تصاویر بازی
SPOILER_SHOW